top of page
aanleg vloer en tegels in badkamer door Vloeren Hurtekant

PROFESSIONELE VLOERDER MET ERVARING

VOORBEREIDENDE WERKEN VLOERAANLEG

De perfecte vloer start met de juiste basis en hiervoor staat Vloeren Hurtekant u graag bij. Zowel bij nieuwbouwprojecten als bij renovaties kunnen wij u adviseren en de nodige werken uitvoeren.

 

Wij hebben de juiste materialen en machines in huis om kleine graafwerken of afbraakwerken uit te voeren. Zo kunnen we bestaande vloeren efficiënt uitbreken en een verse chape gieten of betonwerken doen waarop daarna uw nieuwe vloer komt.

We beschikken ook over een dumper die bouwafval makkelijk in een container kan deponeren zodat u zich ook hier geen zorgen over hoeft te maken.

aanleg binnenvloer
black-arrow-down.gif
Anchor 1

VAN KERAMISCHE TEGELS TOT NATUURSTEEN

Onze expertise zit hoofdzakelijk in natuursteen en keramische tegels. Wij houden van deze mooie producten die elk type huis, van strak modern tot landelijk of Scandinavisch, de juiste uitstraling kunnen geven. Kleine natuurstenen vloeren schrikken ons zeker niet af. Ook natuursteen met onregelmatige rand of dikte kunnen wij bij u komen plaatsen. 

Wij helpen u graag verder met het plaatsen van vensterbanktabletten of kunnen deze ook uitvoeren in keramiek of natuursteen. Houdt u van de look van parket of laminaat? U kan bij ons ook terecht voor het plaatsen van keramische parkettegels.

Anchor 2

HET OOG WIL OOK WAT

Een vloer laten aanleggen doet u niet zomaar op papier. Visuele indrukken zijn belangrijk om te weten welke onderneming u onder de arm wilt nemen om uw droomhuis te laten vloeren.

 

Laat u inspireren door de foto's van onze realisaties en aarzel niet om een afspraak te maken met Vloeren Hurtekant uit Beernem zodat wij uw nieuwbouw- of renovatieproject snel kunnen bespreken.

bottom of page