top of page
aanleg terras Vloeren Hurtekant

UW TUINTEGELS IN GOEDE HANDEN

AANLEG TERRAS OF OPRIT

Helemaal genieten van een fraai afgewerkte tuin kan pas wanneer het terras en de oprit ook tiptop in orde zijn gebracht. Als u hiervoor met Vloeren Hurtekant in zee gaat, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over alle kleine en grote werken rond uw woning. Zowel voor particuliere woningen als voor bedrijfsterreinen hebben wij de juiste expertise.

Borders voorzien van tegels, natuurstenen terrastegels leggen, een parking of oprit voorzien voor uw onderneming? Vloeren Hurtekant bouwde reeds 20 jaar ervaring op en is een begrip in de ruime regio rond Beernem op het vlak van het aanleggen van terrassen en opritten. Onze foto's tonen enkele voorbeelden van onze verwezenlijkingen en geven een idee van wat wij ook voor uw tuin kunnen betekenen. Wij kiezen er bewust voor geen opritten in kasseien aan te leggen, maar voor alle andere mogelijkheden zoals natuursteen, terrastegels of waterdoorlatende grastegels zijn wij de geschikte partner.

aanleg terras
black-arrow-down.gif
Anchor 1

GRONDWERKEN, RIOLERINGSWERKEN, AFWATERING

Vaak gaan aan de aanleg van een terras ook nog grondwerken, kleine rioleringswerken of het voorzien van afwateringssystemen vooraf. Wij bezitten over de nodige machinerie om deze grondwerken voor kleine tot middelgrote projecten uit te voeren. Ook uitbreken van bestaande terrassen of opritten is voor ons geen probleem. Dit doen wij steeds in combinatie met de aanleg van de oprit of het terras.

Dus: zowel voor de nodige grondwerken bij een nieuwbouw als voor de renovatie van tuinen en opritten bij een bestaande woning komt Vloeren Hurtekant graag langs! Bij ons familiale bedrijf staat u steeds in rechtstreeks contact met de zaakvoerder die ook ter plaatse is tijdens de werken.

Helemaal overtuigd van onze expertise? Geniet dan nog even van de foto's op deze site en aarzel niet om een afspraak in te plannen zodat wij ook uw project kunnen helpen waarmaken.

Anchor 2
bottom of page