top of page
faiences voor keuken

FAIENCES VOOR BADKAMER OF KEUKEN

AUTHENTIEK OF MODERN

Faiences zijn geschikt voor badkamer, toilet of keuken en dankzij de wijde selectie aan faiences bestaat er een perfecte keuze voor elke woningstijl. Ze zijn makkelijk afwasbaar, hygiënisch en geven uw woning een authentieke uitstraling. Ook worden faiences steeds vaker gebruikt als decoratieve accentmuur in keuken of woonkamer. Vloeren Hurtekant hielp reeds veel klanten met hun nieuwbouwwoning of renovatieproject bij het aanbrengen van faiences en muurtegels, en dat tot hun grote tevredenheid.

Het plaatsen van faiences laat u best over aan een specialist. Hij zal u ook perfect kunnen adviseren bij het aangewezen type tegels voor uw specifieke project. Vloeren Hurtekant betegelt al meer dan twintig jaar badkamers, toiletten en keukens in allerlei stijlen. Van inloopdouche in natuursteen tot kerlite tegels spatwanden aan het fornuis of een accentmuur in het gastentoilet: faiences geven cachet aan uw woning.

faiennces voor badkamer
black-arrow-down.gif
Anchor 1

WATERDICHT EN ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Vloeren Hurtekant maakt gebruik van de juiste materialen en biedt ook correct advies. Dankzij onze jarenlang opgebouwde expertise weten wij welk type faiences of tegels het best worden gebruikt in keuken of douche en badkamer. Wij helpen u indien gewenst bij het kiezen van de juiste faiences en kunnen u ook aanbevelingen geven op het vlak van onderhoudsvriendelijkheid en waterdichtheid van bepaalde materialen.

Een aantal materialen waar wij graag mee aan de slag gaan, zijn onder meer:

  • natuursteen

  • keramische tegels

  • kerlite tegels 

  • rotstegels

  • mozaïek imitaties

In vochtige omgevingen, zoals inloopdouches en badkamers, voorzien wij steeds een kerdi doek die voor een extra bescherming tegen vochtproblemen zorgt. Zo krijgt een decoratief element in uw woning zoals een faience of muurtegel ook een functioneel aspect. Meer ontdekken over hoe muurtegels ook uw woning een nieuwe uitstraling kunnen geven? Aarzel niet om ons te contacteren voor een adviserend gesprek.

Anchor 2
bottom of page